Συναντήθηκα σήμερα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα. Κεντρικό θέμα συζήτησης σε αμφότερες τις συναντήσεις αποτέλεσε η επιθετική έξαρση της πανδημίας τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ενημερώθηκα για τις ενέργειες που πραγματοποιούν σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία αλλά και με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Στην Συνάντηση με τον κ. Ζέρβα παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χαράλαμπος Αηδονόπουλος και μιλήσαμε για την διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία στα κτήρια του Δήμου. Επίσης με ενημέρωσε για την δράση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου αλλά και για μελλοντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής πληροφόρησης που προγραμματίζει.

Θα ήθελα να αναφερθώ για ακόμα μια φορά στο πόσο δική μου πόλη νιώθω την Θεσσαλονίκη, ζητώντας και εγώ από μέρους μου προσοχή από όλους και τήρηση στα μέτρα ατομικής υγιεινής και τήρησης των αποστάσεων.
Η Υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό, στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την υγειονομική κρίση.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Leave A Comment