Στη μέχρι τώρα θητεία μου, σε όλα τα ψηφίσματα, έχω ψηφίσει υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους και στο δικαίωμά τους και στην άμβλωση. Όπως, επίσης, έχω ψηφίσει για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και φυσικά και των παιδιών. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η ψήφος μου για τα παιδιά θα ερμηνευόταν ως ψήφος κατά του δικαιώματος των γυναικών στην επιλογή, για λόγους πολιτικής σπέκουλας ή εκ δικού μου σφάλματος θα παρερμηνεύονταν η ψήφος μου και θα θεωρούνταν ότι επιθυμώ κάτι διαφορετικό. Το γεγονός ότι η θέση μου παρερμηνεύτηκε, με στεναχωρεί.

Δήλωσα προ ολίγου δημόσια και θα το κάνω όσες φορές χρειαστεί και με όποιον τρόπο μου επιτρέπει η πολιτική μου ιδιότητα πως το ανθρώπινο δικαίωμα και η υπεράσπισή του θα είναι πάντα ένας ακλόνητος προσωπικός μου πυλώνας. Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι απόλυτο και ως προς αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι κάθετος!

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

One Comment

  1. Κατερίνα Παλιακη March 20, 2021 at 2:52 pm

    Ευχαριστούμε πολύ που ψήφισες υπέρ του αγγενητου παιδιού.Καποιος πρέπει να τα υποστήριξει και αυτά. Πόσα παιδιά σας και σένα δεν έχουν έρθει στην ζωή μόνο και μόνο επειδή είναι σαν εσένα.Υπαρχει μεγαλύτερος ρατσισμός ;; Βλέπεις όμως ότι η ζωή του παιδιού έρχεται πολλές φορές σε αντίθεση με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος της γυναίκας. Μα εκείνη την στιγμή που κυοφορεί δεν είναι το σώμα της μόνο, είναι και το σώμα και η ψυχή ενός παιδιού.Ας κάνει το σώμα της ότι θέλει, αλλά να βλάψει το μωρό έχει το ίδιο δικαίωμα όσο και να το βλάψει μετά που θα γεννηθεί. Γιατί επειδή είναι στην κοιλιά δικαιούται να το σκοτώσει ενώ αν βγει δεν δικαιούται.Αυτα είναι τα τρελά της κοινωνίας.Ενα σκυλί αν έρθει στην αυλή σου δεν δικαιούσαι να το βλάψεις,ένα παιδί που είναι στην κοιλιά σου δικαιούσαι να το σκοτώσεις… Και πάλι σε ευχαριστουμε.

Leave A Comment