Πηγή: Link

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Τετάρτη (22/5) ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Αρζουμανίδης και Βαρβάρα Μαυροφρύδη, o ειδικός σύμβουλος Δημήτρης Μήντος καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας Λία Μπουντιούκου.

Την ώρα εκείνη βρισκόταν σε εξέλιξη στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ενημερωτική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) και του Συλλόγου Φοροτεχνικών-Λογιστών Χαλκιδικής, στην οποία ο Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Με χιούμορ και κατανόηση για τις δυσκολίες του κλάδου, το μήνυμά του ήταν, να ψηφίσουν όλοι τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Κώστας Τσιανάκας και ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Βασίλης Καμπάνης, είχαν την ευκαιρία να αναφέρουν σύντομα μερικά από τα προβλήματα του κλάδου και να τα θέσουν υπόψη του Ευρωβουλευτή.

Ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Κουφίδη, των μελών και Στελεχών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, μαζί και του Προέδρου της ΠΟΦΕΕ Βασίλη Καμπάνη με τον Ευρωβουλευτή, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε σύντομα τις δράσεις του φορέα και αναφέρθηκε ειδικά στα ευρωπαϊκά προγράμματα, που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτά που πρόσφατα εγκρίθηκε.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ώστε να ασκείται πίεση από μέρους του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπου απαιτείται, σε ευρωπαϊκά, θέματα, τα οποίοι αφορούν στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER