Στη Χαλκιδική βρέθηκε χθες Τετάρτη ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρός του, Γιάννης Κουφίδης, τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Αρζουμανίδης και Βαρβάρα Μαυροφρύδη, o ειδικός σύμβουλος Δημήτρης Μήντος, καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας Λία Μπουντιούκου.
Την ώρα εκείνη βρισκόταν σε εξέλιξη στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ενημερωτική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) και του Συλλόγου Φοροτεχνικών-Λογιστών Χαλκιδικής, στην οποία ο Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Με χιούμορ και κατανόηση για τις δυσκολίες του κλάδου, το μήνυμά του ήταν, να ψηφίσουν όλοι τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Κώστας Τσιανάκας και ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Βασίλης Καμπάνης, είχαν την ευκαιρία να αναφέρουν σύντομα μερικά από τα προβλήματα του κλάδου και να τα θέσουν υπόψη του Ευρωβουλευτή.

Ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Κουφίδη, των μελών και Στελεχών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, μαζί και του Προέδρου της ΠΟΦΕΕ Βασίλη Καμπάνη με τον Ευρωβουλευτή, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε σύντομα τις δράσεις του φορέα και αναφέρθηκε ειδικά στα ευρωπαϊκά προγράμματα, που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτά που πρόσφατα εγκρίθηκε.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ώστε να ασκείται πίεση από μέρους του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπου απαιτείται, σε ευρωπαϊκά, θέματα, τα οποίοι αφορούν στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια ο κ. Κυμπουρόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στην Πορταριά του Δήμου Ν. Προποντίδας και αργότερα συναντήθηκε με πολίτες σε καφέ των Ν. Μουδανιών, όπου τον υποδέχτηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος και Τομεάρχης Προσβασιμότητας της ΠΚΜ, Πελαγία Ιορδανίδου, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του ΤΟΧ, Γρηγόρη Τάσιου.

Παράλληλα χθες το μεσημέρι ο κ. Κυμπουρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Radio STAR 95,5 και στην εκπομπή “Με ανοιχτά μικρόφωνα”, με τους: Κορίνα Ζολλά, Μαρία Παπαδημητρίου, Θοδωρή Δούκα, Χρήστο Δημητριάδη και Αναστασία Δεκάκη, που μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη 11.00 με 13.00, εστιάζοντας στο θέμα των ευρωεκλογές, ενώ υπογράμμισε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να υπερισχύσει η αποχή. “Σε αυτές τςι εκλογές να κερδίσει η συμμετοχή“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER