Μια ανάσα από τις ευρωεκλογές έτοιμος να δώσει τη δική του  μάχη για την ευρωκάλπη είναι ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Μιλώντας στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST εξαπέλυσε σκληρή κριτική προς την αξιωματική αντιπολίτευση μιλώντας για λαϊκισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι ψηφοφόροι ξέρουν ποια είναι η αλήθεια γνωρίζουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει βουλευτές., ευρωβουλευτές που δυστυχώς δε πιστεύουν πάρα πολύ στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας δημιουργούν εκθέσεις και ψηφίσματα…αναφέρομαι στην έκθεση για το κράτος δικαίου που περιείχε «άρωμα» ελληνικής υπογραφής και συγκεκριμένα το άρθρο 28 βάζοντας σε επικινδυνότητα στο να διακοπεί η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ζητήματα με τα οποία δεν πρέπει να παίζουμε».

Και αφού αναφέρθηκε στις δικές του παρεμβάσεις ακολούθως οριοθέτησε και το διακύβευμα που είναι “εάν θα επικρατήσει η λογική ή ο λαϊκισμός ή εάν θα επικρατήσει η σταθερότητα ή μια πολιτική που είναι άδεια και δεν έχεις σκοπό”

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER