Σε στιγμές σαν και αυτή εδώ, τόσο κρίσιμες και ταυτόχρονα πρωτόγνωρες, οφείλουμε να επιστρατεύουμε όλες τις δυνάμεις μας και να δινόμαστε στον «αγώνα», με όποιον τρόπο και «όπλα» διαθέτει ο καθένας.
Με αλληλεγγύη, με σεβασμό, με αγάπη για τον εαυτό και το συνάνθρωπό μας.
Γι’ αυτό και από σήμερα θα προσφέρω δωρεάν τις υπηρεσίες μου ως ψυχίατρος στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται ψυχική και ψυχολογική στήριξη λόγω της πρωτόγνωρης συνθήκης την οποία βιώνουμε εξ αιτίας της επιδημίας του Covid-19.
Μπορείτε να με βρείτε καθημερινά, 12.00-13.00 και 18.00-19.00 στη διαδικτυακή πλατφόρμα Melapus, κάνοντας κλικ εδώ.

Μέσω αυτού του συνδέσμου μπορείτε να συνομιλήσετε με όλους τους συναδέλφους που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για τον ίδιο σκοπό.
Οι δωρεάν υπηρεσίες προσφέρονται από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), με την στήριξη της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (ΕΨΕ) και της Melapus.

kympouropoulos_melapus

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Comments

  1. Τσίπα Ανθή March 24, 2020 at 1:55 pm

    Καλησπέρα σας ο άνδρας μου νοσεί από τον ιό και είναι στο ΑΧΕΠΑ μένουμε στη Κοζάνη και ο συζηγος μπήκε 2 Μαρτίου στο νοσοκομείο μαματσιο με πνευμονία. Στις 8 Μαρτίου έρθει ένας κύριος 78 χρονών με σύμπτωμα πνευμονίας ο οποίος κόλλησε τον ιό από το χωριό δαμασκηνια και ήταν στο ίδιο θάλαμο με τον σύζυγό μου που τώρα νοσεί. Η ψυχολογία του συζύγου μου είναι όχι και τόσο καλά αλλα οι γιατροί μας είπαν ότι θα το ξεπεράσει. Εγώ είμαι σε καραντίνα 14 ημερών από τότε που το τεστ βγήκε θετικό και ειμαι στη Κοζάνη χωρίς να έχω καμία άλλη ενημέρωση σχετικά με την υγεία του συζηγου μου πάρα μόνο ότι νοσεί και θα γίνει καλά η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερα της γιατί ζω μέσα στην αγωνία.

  2. Αγγελική March 31, 2020 at 8:22 pm

    Καλησπέρα Στέλιο.
    Θέλω να ρωτήσω την άποψή σου σχετικά.
    Πιστεύεις πως το Σκωτσέζικο ντούζ , σε μια διάρκεια ετών απόλυτης καθοδήγησης του πληθυσμού σε απαξίωση της πραγματικής ζωής και αντικατάστασης της , με το κυνήγη υλης ( ιδρώτας , ανηθικότητα , εκμαθηση τρόπων νομίμων κλοπών κ εξαπάτησης , για την απόκτησή ) , φορώντας πάντα μα πάντα , λαμερά χαμόγελα( μάσκες ). Αυτη η απότομη αλλαγή , σε απόγνωσης θανάτου εικόνες , ατιμελησιά , δάκρυ , αγωνία , ασφαλή ανασφάλεια , εξαφάνηση ονείρων του μέλοντος και του τώρα , βεβαιότητα για τα χειρότερα κ αβεβαιότητα για κάτι καλύτερο ,θεωρείτε πως μπορεί να οφελήσει την ήδη καταστραμένη κοινωνία;

Leave A Comment