Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνομιλία του στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum με τον Niall Ferguson, ιστορικό και καθηγητή στο πανεπιστήμιο Stanford, έδωσε πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν όλους μας. Η ενίσχυση του τομέα της απασχόλησης, σε αυτή την κρίσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο περίοδο, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα αποτελεί σημαντική επιδίωξη της ομάδας ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθώντας για την πραγματοποίηση της ευρωπαϊκής πρότασης για το ταμείο ανάκαμψης.

14 δισεκατομμύρια σε δημοσιονομικά μέτρα και 10 δισεκατομμύρια σε εγγυήσεις είναι η αριθμητική αποτύπωση ενός καλά μελετημένου προγράμματος στήριξης που βασίζεται στη σώφρονα διοχέτευση, κάτι που διαπιστώνουμε στην πράξη, στην καθημερινότητά μας. Οι κρατικοί μηχανισμοί μένουν σε συνεχή εγρήγορση και εν μέσω ακόμη κι αυτής της αναπάντεχης κρίσης κατόρθωσαν να επιτύχουν σπουδαίες νίκες, όπως τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους

Αυτή η κρίση βρήκε την Ελλάδα ευάλωτη, αλλά την έβγαλε πιο δυνατή, αποδεικνύοντας πως τα λόγια που έγιναν υποσχέσεις στη συνέχεια μετατράπηκαν σε πράξεις!

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

One Comment

  1. Καράκωστα Μενη June 14, 2020 at 8:05 am

    ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ! Έχουν γίνει πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα !
    Δουλεύουν όλοι με γρήγορους ρυθμούς !
    Εάν δεν υπήρχε και η Πανδημία ? Θα είμασταν Υπέροχα !!!

Leave A Comment