Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης η σημερινή. Σημαντική ημέρα για τους αναπήρους.Τι σημαίνει Ανεξάρτητη Διαβίωση; Σημαίνει πλήρης ένταξη των Αναπήρων στην Κοινωνία. Σημαίνει Κανονικότητα.

Η σημερινή ημέρα αποτέλεσε αφορμή για δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις, με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχα τη τιμή να παρευρίσκομαι μαζί με την Υφυπουργό κ.. Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Προέδρο του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη, την συναθλήτρια, κ. Κατερίνα Πολυχρονίδη-Πατρώνη, τον Υπεύθυνο Πολιτιστικού Κέντρου Περιστεριού, κ. Μπάμπη Δούναβη, την Παραολυμπιονίκη, κ. Άννα Ντέντα και τις συναθλήτριες, κ. Μαρία και κ. Χριστίνα Ντέντα.

Είναι μεγάλη η χαρά μου να μπορούμε, πλέον, να συζητάμε και σε πολιτικό επίπεδο για την Ανεξάρτητη Διαβίωση και με τη θεσμοθέτηση του «Προσωπικού Βοηθού» να αποτελεί την υλοποίηση των όσων αυτή η μέρα προάγει, δηλαδή την ίση συμμετοχή:
Στη μόρφωση
Στην εργασία
Στην ψυχαγωγία
Στην καθημερινότητα
Στην ποιότητα ζωής
Στην ίδια τη ζωή!


Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί το αυτονόητο που τόσα χρόνια έμενε στο συρτάρι των προηγούμενων κυβερνήσεων. Είμαστε όλοι μαζί για να κάνουμε το καλύτερο. Κάνουμε τις υποσχέσεις μας, πράξεις.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Leave A Comment