Δελτίο τύπου

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Επίσκεψη σε Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία

Τριήμερο επισκέψεων σε πόλεις της Φωκίδας και της Αιτωλοακαρνανίας πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου Υποψήφιος, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, το διάστημα 12 – 14 Απριλίου 2024.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, θα είναι ομιλητής σε δυο πάνελ του Delphi Economic Forum, τα οποία αφορούν τόσο την σημασία της πρόληψης στη δημόσια υγεία και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού όσο και τον ρόλο των echo chambers στη δημιουργία πόλωσης στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Επιπλέον το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Απριλίου 2024, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, θα συναντήσει τον Δήμαρχο Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, και θα εκκλησιαστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Άμφισσας.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, λίγο πριν αναχωρήσει από τον νομό Φωκίδας, θα συναντήσει τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδος, κ. Ιωάννη Μπουγά, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας, κ. Γιώργο Δελμούζο. Επίσης, θα παραστεί σε εορταστικές εκδηλώσεις για τα 203 έτη από την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Ο κύκλος των επισκέψεων κλείνει την Κυριακή, 14, Απριλίου 2024, επισκεπτόμενος τις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. Το πρωί της Κυριακής θα εκκλησιαστεί στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου. Μετέπειτα, θα μεταβεί στο Μεσολόγγι όπου θα συναντήσει τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Δαμασκηνό, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως ‘Παναγία Ελεούσα’ και στο Μουσείο Άλατος. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τους ιθύνοντες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Πληροφορίες : office@kympouropoulos.gr

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER