Δελτίο Τύπου

Πέντε μέρες σε πέντε πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναμένεται να επισκεφθεί ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα βρεθεί σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Δράμα και Καβάλα κατά το χρονικό διάστημα 24 – 28 Μαρτίου 2024.

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024, θα ξεκινήσει τον κύκλο επισκέψεων του από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Θα συναντήσει το διοικητικό συμβούλιο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Έβρου, το διοικητικό συμβούλιο και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τους ιθύνοντες του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και του Ναυτιαθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Το απόγευμα, στις 19:00, θα συναντήσει πολίτες στο” Zucca Café”, Μεσολογγίου 1, Αλεξανδρούπολη.

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ο Ευρωβουλευτής θα είναι στην πόλη της Ορεστιάδας. Θα συμμετέχει στη δοξολογία της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, καθώς και στη μαθητική παρέλαση. Στο πλαίσιο των εορτασμών, θα γίνει και κατάθεση στεφάνου. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, στις 13:00, θα συναντηθεί με πολίτες στο  “OPUS”, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 10, Ορεστιάδα.

Τρίτος σταθμός, η Κομοτηνή. Την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024, έχει προγραμματιστεί να συναντήσει τις Πρυτανικές Αρχές του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, τα Επιμελητήρια, καθώς και τους συλλόγους «ΠΕΡΠΑΤΩ»  και «Μέριμνα ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης». Το απόγευμα, στις 19:30, θα συναντηθεί με πολίτες στο “Theatro Café Bar”, Πλατεία Ειρήνης 34, Κομοτηνή.

Κατά την τέταρτη ημέρα επισκέψεων, τη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, θα επισκεφθεί την πόλη της Δράμας. Εκεί, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Δωρόθεο, τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τα διοικητικά στελέχη του Επιμελητηρίου Δράμας, της Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Αλληλέγγυα Συνεργασία «Με…νού» και τη Ψυχιατρική Κλινική «Αγία Ειρήνη». Επιπλέον, θα επισκεφθεί το ΓΕΛ Καλαμπακίου, τα γραφεία της ΔΕΕΠ Δράμας και θα παραστεί στη βιβλιοπαρουσίαση του Αρχιμανδρίτη, Γερασίμου Βλατίτση, για τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. Νωρίς το βράδυ, στις 20:00, θα συναντηθεί με πολίτες στο “Café Manton”, Εθ. Αμύνης 10, Δράμα.

Ο πενθήμερος κύκλος επισκέψεων κλείνει στην Καβάλα, την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024. Ειδικότερα, θα επισκεφθεί το Επαγγελματικό Λύκειο Χρυσούπολης, το Επιμελητήριο Καβάλας, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας. Τέλος, θα συναντήσει τον Δήμαρχο Νέστου, κ. Σάββα Μιχαηλίδη και στις 19:30 θα συναντηθεί με πολίτες στο “Cityzen Kavala”, Εθ. Αντιστάσεως 1, Καβάλα.

Πληροφορίες : office@kympouropoulos.gr

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER