Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στους νομούς της Ηλείας και της Αχαΐας, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,  κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, θα επισκεφθεί την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, την πόλη του Πύργου. Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί νωρίς το βράδυ, στις 20:00, να συναντηθεί με πολίτες, στο “PANTHEON ESPRESSO BAR”, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συζητήσουν για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, τη χώρα και την Ευρώπη. Επιπλέον, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ στην Ηλεία.

Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις, όπως με τον Δήμαρχο Πύργου, κ. Στάθη Καννή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας και το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας. Έπειτα, θα γνωρίσει τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» καθώς και τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ Ηλείας «ΗΛΙΣ».

Νωρίς, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα αναχωρήσει για την Πάτρα και στις 18:30, θα συναντηθεί με πολίτες, στο “Big Ben Art Resto Bar” ενώ θα πραγματοποιήσει και συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ στην Αχαΐα.

Κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της περιοδείας του, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Κυμπουρόπουλος, θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένων Πατρών όπου θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση και τον Λιμενάρχη. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παραβρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ στη Δυτική Αχαΐα.

Πληροφορίες : office@kympouropoulos.gr

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER