Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στη Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο της δεύτερης επίσκεψης του στην Πελοπόννησο, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, θα επισκεφθεί τους νομούς Αργολίδος, Κορίνθου, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στο Ναύπλιο όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας, κ. Μαντζούνη Γιάννη, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το Λύκειο Ελληνίδων Άργους και το Σύλλογο Τυφλών Ν. Αργολίδας «Η ΙΡΙΔΑ» . Επιπλέον θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου. Το απόγευμα, στις 18:30, θα συναντηθεί με πολίτες στο “MODUS CAFE” στο Ναύπλιο.

Κατά τη δεύτερη ημέρα, τη Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στην πόλη της Κορίνθου. Εκεί έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, κ. Γκιόλη Αναστάσιο, το Επιμελητήριο Κορινθίας, το Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:30, θα συναντήσει πολίτες στο “Pietris Bakery” στη Κόρινθο.

Την Παρασκευή, 1 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής θα μεταβεί στη Τρίπολη, όπου έχει προγραμματιστεί  συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχό. Επιπλέον, θα επισκεφθεί το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία της Πελοποννήσου, ενώ θα συμμετέχει και στη διευρυμένη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αρκαδίας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19:00, θα συναντήσει πολίτες στο “Devero” στη Τρίπολη.

Τέταρτος σταθμός, είναι η Καλαμάτα την οποία θα επισκεφθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ο Ευρωβουλευτής θα παρευρεθεί στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας (Ι.Ε.ΜΕΣ.) υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και του Δήμου Τριφυλίας , με θέμα «Επίκαιρα Ιατρικά Θέματα». Επιπλέον θα έχει επιμέρους συναντήσεις με  τον Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, ενώ το απόγευμα, του Σαββάτου στις 19:00, θα βρεθεί με πολίτες στο “Bodega” στη Καλαμάτα.

Η επίσκεψη στις πόλεις και στους νομούς της Πελοποννήσου κλείνει στη Σπάρτη, την Κυριακή 3 Μαρτίου. Εκεί,  θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας, κ. Θεόδωρο Βερούτη, με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου Λακωνίας, καθώς και με το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού. Στις 18:00, την ίδια ημέρα, στη «Λέσχη Σύμμετρον» στη Σπάρτη θα συναντηθεί με πολίτες.

Πληροφορίες : office@kympouropoulos.gr

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER