Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη Ευρωβουλευτή Σ. Κυμπουρόπουλου στη Γερμανία

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Γερμανία, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, θα βρίσκεται την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, στην πόλη της Στουτγάρδης. Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί στις 13:00 το μεσημέρι να παρευρεθεί στο Ελληνικό Λύκειο της περιοχής, όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και συνομιλήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό και με τους μαθητές. Στις 14:15, θα έχει συνάντηση εργασίας με την Γενική Πρόξενο, κα. Μαρία Κεχρή, ενώ το απόγευμα στις 19:30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο, τα μέλη και τους φίλους της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Βάδης  – Βυρτεμβέργης.

Το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, στις 10:30 θα παρευρεθεί στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Έσλινγκεν, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:00 θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση του τμήματος ΑΗΕPA A611, με θέμα «Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις ενόψει των ευρωεκλογών» η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βισμπάντεν.

Κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα παραμονής του στη Γερμανία, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου,  ο κ. Κυμπουρόπουλος θα βρίσκεται στο Ντίσελντορφ, όπου θα έχει μια σειρά από επαφές με συλλόγους και Έλληνες ομογενείς. Νωρίς το πρωί, στις 09:30, θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στην Ενορία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και στις 11:00 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Πρόξενο, κ. Βασίλη Κοΐνη, ενώ στις 11:30 θα συνομιλήσει με Έλληνες ομογενείς στο οικείο ενοριακό κέντρο. 

Τέλος, στις 14:00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει συνάντηση τον Πρόεδρο, τα μέλη και τους φίλους της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ. Βορ. Ρηνανίας  – Βεστφαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6987001995

E-mail: office@kympouropoulos.gr

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER