Ο εθνικός νικητής για το Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία για το 2020 είναι o κ. Αντώνιος Τσικέλας, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φοιτητών Ψυχολογίας, για τη διοργάνωση του 13ου Καλοκαιρινού Σχολείου της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2019.

Η φετινή εθνική επιτροπή, στην οποία συμμετείχα μαζί με τους Ευρωβουλευτές κ. Εύα Καϊλή & κ. Αλέξη Γεωργούλ καθώς και τον κ. Βασίλη Τσενέ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, μελετήσε 21 σχέδια, σε σύνολό 41 αιτήσεων. Η πρόταση του κ. Τσικέλα ξεχώρισε για την οργάνωση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση, καθώς και για την προαγωγή των σκοπών του Θεσμού.

Θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο και όλη την ομάδα του ελληνικού παραρτήματος!
Είμαστε εν αναμονή του επόμενου σταδίου, το οποίο λόγω COVID19 έχει προσωρινά αναβληθεί.

*Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ίδρυμα του Διεθνούς Βραβείου Καρλομάγνου του Άαχεν. Απονέμεται για πρωτοβουλίες που πραγματοποιούν νέοι άνθρωποι, ηλικίας μεταξύ 16 και 30 ετών, που προάγουν την κατανόηση, προωθούν την ανάπτυξη μιας κοινής ευρωπαϊκής ταυτότητας και συνείδησης, και παρέχουν απτά παραδείγματα συμβίωσης των Ευρωπαίων ως μια κοινότητα.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Leave A Comment