Πέρυσι, μια ημέρα σαν και αυτή, η ζωή μου πήρε άλλη τροπή. Στις 26 Μαΐου 2019, στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Μετά από μια περίοδο 4 μηνών έντονων στιγμών με άστοχες κατηγόριες από “πολιτικά” πρόσωπα, αγωνίες, απογοητεύσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες μου για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την υποψηφιότητα, το ρολόι χτυπάει 7 το βράδυ. Οι κάλπες έκλεισαν και άρχισαν να παρουσιάζουν την βούληση του λαού. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν πως η εκλογή μου ήταν σίγουρη. Όμως τα τελικά (ονειρικά για τη λογική) αποτελέσματα ήρθαν 3 εβδομάδες μετά… 577.114!
Ήταν ο μαγικός αριθμός που γράφτηκε στην ιστορία μου! Τόσοι ήταν οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το όνομά μου.

Η βροντερή αυτή στήριξη μου προκάλεσε συναισθήματα έκπληξης, χαράς και φόβου. Κυρίως όμως το αίσθημα της μεγάλης ευθύνης κυριάρχησε στη συνείδησή μου, για το ταξίδι που ξεκινούσε!

Μετά από ένα χρόνο, μικρότητες και μικροπολιτικές τις αφήνω πίσω μου και συνεχίζω να ονειρεύομαι την επόμενη καλύτερη ημέρα όσο και αν η πραγματικότητα διαψεύδει αυτήν την προσπάθειά μου. Εκλέχτηκα για να υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον ΟΛΩΝ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μένει στην καρδιά μου! Αυτό όμως δεν αποτελεί την αρχή μιας επιτυχίας αλλά την ώθηση ώστε μέσα από τα λάθη και τις επιτυχίες να γίνομαι πιο αποδοτικός. Σαν μια ομάδα οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές της ΝΔ εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε την Ευρώπη των πολιτών μέσα από πολλές διαπραγματεύσεις και σοβαρή, κοινοβουλευτική και υπεύθυνη δουλειά.

Written by : Stelios Kympouropoulos

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Leave A Comment